SvenskaFans tar nästa steg med Stampen

Åtta år sedan starten, och efter fem år med Atletico Nordic som störste ägare i SvenskaFans, har ägarna till Svenskafans.com, Norskefans.com och FANTV idag kommit överens om att bli en del av Stampen Media Partner

- Vi ser det som jättepositivt att få bli en del av Stampen Media Partner då vi tryggar upp framtiden för sajten och våra anställda. Partnerskapet med Stampen kommer ge oss möjligheten att öka på utvecklingen på en rad områden så som teknik och rörlig bild.

- Vi fyra som grundat sajten kvarstår som delägare och i de ledande operativa positioner vi haft tidigare. Samma sak för övriga anställda. Detta har varit mycket viktigt från alla parter. SvenskaFans och FANTV ska fortsätta att utvecklas som det bästa alternativet till den traditionella sportbevakningen och ha kvar sitt oberoende.

- Samtidigt kan Stampen Media Partner hjälpa oss att få fler människor att hitta till SvenskaFans, vilket känns viktigt då vi tycker att våra skribenters texter och kunnande förtjänar att upptäckas av fler personer.

- Det känns också väldigt bra att Stampen Media Partner har erfarenhet av och förståelse för användargenererat innehåll genom sin delaktighet i bland annat Familjeliv. Deras nätsatsning är uppbyggd runt det och de vill att vi ska vara precis som vi är. De tror, precis som vi på den nya tidens medborgarjournalistik.

SvenskaFans.com grundades 1 september 2000 och har idag 4360 skribenter och bevakning av 2312 lag. 

Vi svarar gärna på frågor kring detta på detta forum


Av:
Anders Nettelbladt,
Grundare och VD i SvenskaFans

Marcus AvenbrandMarcusAvenbrand2008-05-23 13:45:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans