Vinn ett Nintendo Wii till dig - och ett till din polare

Vinn ett Nintendo Wii till dig - och ett till din polare

Nu lanserar vi Fan Quiz, den ultimata supporterquizen förfotbollsälskare. Förutom underhållningen bjuds du på möjligheten att vinna ett Nintendo Wii till dig och ett till din polare under juli.

Nu lanserar vi Fan Quiz, frågesporten för dig som älskar fotboll. Vi lovar dig spelunderhållning med bra frågor och dessutom möjligheten att vinna fina priser på cupen. Vi kommer löpande fylla på med nya frågor och priser under hösten. Och i finalspelen är det alltid nya frågor. Så här går Fan Quiz till:

Först spelar du grundspelet på 6 frågor. Du ska svara rätt på minst 3 frågor för att kvalificera dig till finalen. Självklart kan du spela grundspelet obegränsat antal gånger så att du som vill spela finalen kommer få det. Du fyller i namn och epost så skickar vi länken till finalspelet till dig direkt.

I finalen spelar du alltid på nya frågor. Du har två chanser på dig att få så bra poäng som möjligt. Poängen ges av antal rätt och sammanlagd svarstid. Dessutom bjuder vi på ett nytt finalspel (dock max 3 st) för varje vän som du framgångsrikt bjuder in. Och de 3 bästa vännerna som du bjudit in påverkar även ditt bästa finalresultat positivt så att dina chanser att vinna ökar. Och till sist: skulle en vän som du bjudit in vinna, vinner även du!

Spela Fan Quiz här

SvenskaFans.cominfo@svenskafans.com2008-07-04 17:35:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans