Väsby krossade Syrianska Botkyrka

Dagens trän-match mot div-1 laget Syrianska Botkyrka IF blev inte...

Väsby förkrossande överlägsna

Dagens trän-match mot div-1 laget Syrianska Botkyrka IF blev inte så spännande då det redan från början var stor Väsby dominans.

Efter mindre än en min. fick Omar Eddahri iväg första skottet, dock gick bollen någon decimeter utanför Marco Atanackovic stolpe, Marco var för övrigt målvakt i Väsby Fotboll under Rickard&Nebo epoken.

Nästa läge fick Daniel Gustavsson, lånet från AIK pricksköt dock rakt på målvakten. På en hörna fick nyförvärvet David Fällman från Eskilstuna City på en riktig kanon som dock Marco med nöd kunde tippa till en ny hörna.

Perfekt inlägg bäddade för 1-0!
Målet alla väntade på skulle dock komma, på ett välbalanserat högerinlägg från Daniel Gustavsson kunde Omar Eddahri lugnt bredsida in 1-0 från nära håll.

Kanonträff av Danne Johansson betydde 2-0!
På en ny hörna (10 st) från Daniel Sundgren fick lagkaptenen Daniel Johansson kanonträff med pannan och 2-0 lyste på resultattavlan.

Väsby broderade snyggt när 3:an kom!
Bara min. senare broderade Sundgren&Eddahri riktigt snyggt och Omar Eddahri avslutade med ett välplacerat högerskott utom räckhåll för målvakten.Tiden var 35 min. och 3-0 målet blev det sista i halvleken.
En halvlek som var Väsbys från början till slut. Gästerna fick inte till ett ända avslut mot ”Thudde” i hemmamålet.

4-0 trots uppryckning av gästerna!
Alla förväntade sej en bättre andra halvlek av gästerna, en liten uppryckning lyckades dock tränaren Zoran Manovic få till, men vad hjälpte det när Magnus Eriksson snyggt nickade in 4-0 på Daniel Gustavssons återigen klockrena inlägg.

Straff och utvisning med 5-0 med följd!
69 min. laddade Väsby från distans och en försvarare tvingades rädda med armen med straff och utvisning som följd. Magnus Eriksson gjorde inget misstag, stenhårt nere i burgaveln och 5-0 med 20 min. kvar.

Dagens kanon av Bilel Ghemri!
Med 7 min. kvar laddade Bilel och fick på en riktig stänkare från straffområdeslinjen, Marco Atanakovic sträckte ut för fullt men var chanslös och därmed var dagens resultat 6-0 fastslaget.

AIK:s sportchef inte nöjd med motståndet!
-Ett prov utan värde –tyckte AIK:s sportchef Björn Wesström – hade varit mer givande att ha spelat en internmatch avslutade en besviken sportchef.

Väsbys sportchef Lucas Syberyjsky tyckte att Väsbys spelare såg betydligt piggare ut och att segern var hur rättvis som helst.

Visst var segern rättvis, 12 mot 2 i skott på mål och hörnorna i Väsbys favör med 10 mot 3 säger det mesta.
Nu väntar BK Forward från Örebro inkommande lördag, samma tid samma plats och samma fina väder kan vi väl hoppas på.