Storstryk borta mot Ljungskile SK

I söndagens bortamatch mot hemmalaget Ljungskile SK på Starke Arvid Arena slutade med en klar förlust för Väsby

Ljungskile – Väsby 4 – 1 (3-0)

Hemmalaget rivstartade med målskyttet mot gästande Väsby och redan i 10:e min. låg bollen i mål bakom Thomas Thudin

Hemmalaget som till matchen mot Väsby kickat sin tränare fick precis den effekt som man hoppades på och laget var  mycket säkra i sina avslut mot Väsby som inte hade någonting att sätta  emot när det gällde målskyttet.

Halvtimmen var spelad när hemmalaget ökade på sin ledning till 2-0 genom Martin Smedberg
och bara minuter senare var Johan Patriksson framme med sitt andra mål vilket betydde
3-0.
En ruskigt  effektivt hemmalag var det som gjorde mål på de chanser de fick.

Målmässigt stod Väsby upp bättre i andra halvlek där lagkaptenen Daniel Johansson kunde reducera till 3-1 innan Johan Patriksson gjorde sitt tredje mål för kvällen i 77 min.
4-1 är en av Väsbys största förluster under alla år i Superettan.

Nu gäller det att glömma förlusten snarast och börja fokusera på nästa match som går på hemmaplan den 17 maj mot Landskrona BOIS.

Startelvan: Thomas Thudin, Christoffer Eriksson, Daniel Johansson (K), Niklas Backman, Mikael Wentzel, David Nordbeck, Niklas Maripuu, Pontus Engblom, Fredrik Holster, Elvis Da silva Santana, Daniel Gustavsson.

Ersättare: Niklas Westberg, Peter Motas, Hezha Agai, Magnus Eriksson och Omar Eddahri.