3 dagar kvar: Förhoppningsvis är de bara nästan bäst när det gäller
Häcken och Djurgården topptippas.

3 dagar kvar: Förhoppningsvis är de bara nästan bäst när det gäller

Dagens frågeställning till redaktionen: Bortsett från Malmö FF, vilka två lag ser ni som Allsvenskans bästa och topplacerade 2021?

Åsa Flykt
Jag skulle ju kunna hitta på ett svar här, välja två lag baserat på nån påhittad analys eller bara på känslor. Men faktum är att jag är ganska ointresserad av de andra lagen. Jag bryr mig inte det minsta om vem som blir tvåa om vi vinner. När säsongen väl är i gång skapar jag mig såklart successivt en bild av motståndarna. Men så här på försäsongen - jag är ledsen men jag har faktiskt ingen aning om vilka vi kommer att kämpa hårdast mot. Det får tiden utvisa.

Henrik Zackrisson
Ett förväntat topplag som underpresterat skärper sig ofta året efter. Så för det första tror jag på AIK. De gjorde en bra höst ifjol, gick tillbaks till grunderna, har mycket rutin och ser lite så där småtråkigt solida ut. Sen tror jag också att Hammarby får ordning på sitt torp i år. Revanschlusta, samt lite mindre trixighet a la Tankovic och Kacaniklic och lite mer hårt jobb a la Selmani blir nog bra för dem. Finns ett koppel lag till som säkert kan bli guldkandidater om stjärnorna står rätt, men de här båda ser jag som huvudutmanarna i år.

John Börén
Elfsborg verkade få mycket på plats förra året men smyger fortfarande under radarn. Djurgården är bättre än vad de visade 2020. 

Pontus Kroon
Jag tror på Djurgården och Häcken. Två solida organisationer som nog har välbalanserade trupper.

Ulf Nilsson
Norrköping och Djurgården.

Magnus Johansson
IFK Göteborg har värvat mycket och erfaret. Har man gjort en sådan satsning (hur har man råd?) så är man en given guldfavorit. Blir det ingen topplacering med de spelarna så kan det vara tidernas fiasko. Därutöver AIK, som lite går under radarn i år vilket jag tror kan gynna dem. Får jag ta tre, så lägger jag också till Hammarby. Tror de kan bli oerhört farliga i år med Selmani.

Charlotte Persson
Göteborg har ju värvat friskt, blir spännande att se om det kan ge dem en bra säsong. Annars tror jag på Norrköping som verkar ha gjort stora förändringar som skulle kunna vara utmanande.

Calle Angerborn
Norrköping och Häcken. 

Marcus Malmberg
Alltid ett lotteri. Götet måste tillhöra toppen nu. Djurgården blir säkert svårslagna som vanligt. Får Norling ordning på Peking är de säkert med i toppen. Häcken hittar säkert ett sätt att sluta topp 5 åtminstone. Bajen... kanske.

Peter Lind
Blir nog storstadslagen i topp i år. Av dessa väljer jag Djurgården och Häcken.

Fredrik Hed
Tror det blir Djurgården och Häcken.

Kalle Dahlberg
Djurgården och Häcken.

Fredy Espitia
Värvar man så som Göteborg har gjort kan man inte gömma sig och påstå att man inte är någon form av favoriter. Pressen är enorm på kamraterna från Götet att göra något stort redan i år, för nästa år kommer gänget de värvat hem att vara 36 år och då är det troligen kört. Götet har pantsatt hela sin framtid för att lyckas nu.

Sen tror jag att Bajen gör en bättre säsong än förra året. Då var de, tillsammans med oss, storfavoriter och sett till vad Söderkisarna presterade så måste de räknas till förra årets största besvikelse. De blir inte lika kassa i år och Selmani kommer skjuta hem en hel del kassar.

Magnus Johansson2021-04-07 08:00:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?