Inför IK Sleipner - Torslanda IK : Dags att sätta bollen i mål, även på Parken

Inför IK Sleipner - Torslanda IK : Dags att sätta bollen i mål, även på Parken

Sleipner har öppnat säsongen bra. En tredje plats efter 12 omgångar är klart mer än godkännt för en nykomling. Förlust senast, och nu tillbaka på Parken. Ska lagets måltorka forsätta på hemmaplan även mot bottenlaget Torslanda?

IK Sleipner kommer till Lördagens match med en 4-3 förlust i ryggen. Medans Sleipners motståndare Torslanda kommer till Parken med en 2-1 vinst hemma mot Bunkeflo.
Sleipner har goda chanser till att ta sin femte trepoängare, men då krävs det mer skärpa i spelet.

Torslanda
Torslanda har startat säsongen tungt, en 3:e plats från slutet gör att man för tillfället ligger på en nedflyttnings plats. Man har haft det tufft på borta plan där man endast har en vinst.
Annars är det ett av de lag som släpper in minst mål i div 1 södra. Ett Torslanda som kör defensivt och satsar på kontringar är att vänta mot Sleipner.

Ska målskyttet lossna?
Sleipner som kommer från en förlust borta mot Kristianstad har haft det trögt när det gäller att göra mål på hemma plan. Endast 5 mål på de 6 spelade hemma matcherna är allt för dåligt för att avancera uppåt i serie systemet.
Målkungen Sunday Eyenga har iofs varit skadad en längre tid nu, men det är dags att börja producera mål även på Parken om man ska lyckas hålla jämna steg med topplagen, även fast målsättningen är att hålla sig kvar.

Sleipner spelar troligtvis med Peter Skog och Pagguz Zunda i anfallet, Kanske dags för Stefan Person att få bättre förtroende av tränaren snart?

Nu ger vi spelarna vårat stöd och hoppas Sleipner tar den fjärde hemma segern kommer mot Torslanda IK under Lördagen

Vart?: Nya Parken
När?: Lördag kl: 16.00

Andreas Höglund2009-07-03 16:00:00
Author

Fler artiklar om Sleipner