Intervju: Thomas Magnusson
Thomas Magnusson till höger

Intervju: Thomas Magnusson

IK Sleipner redaktionen tog kontakt med mittbacken Thomas Magnusson för att kolla läget. Thomas har tidigare spelat med både Trelleborg och IFK Norrköping i Superettan och Allsvenskan.

Halva serien spelad, och vi tog kontakt med Thomas Magnusson som kommer närmast från IFK Norrköping. Han har även spelat med Trelleborg. År 2005 gick han ner sig och spelade för division 2 laget Höllviken där han fick pris som bästa back. 

Hej Thomas, hur står det till?

Tjenare Andreas,
Allt bra här men lider när det regnar då jag e från söder och där har vi alltid fint väder.

Du lämnade IFK Norrköping för spel i division 1 med Sleipner, vad var det som gjorde att du inte valde en annan klubb i tex Superettan?

Jag valde Sleipner för att jag trivs kanonbra i Norrköping och ville stanna i staden sen att styrelsen gjorde ett fantastiskt jobb med att promota klubben hjälpte oxå till!

Halva serien är spelad, vad tycker du om lagets insats och din egna?

Vi har nog helt klart överraskat dem andra lagen i serien med ett stabilt försvarsspel och bra passningspel. Vi har gjort en bra vårsäsong och min egen insats är godkänd men vi har alla mer att ge.

Om vi säger Superettan, ni har chans att gå upp. Men hur stor chans har ni egentligen? Håller truppen för att gå upp?

Vi har en bra chans att gå upp om vi kan hålla samma nivå som under våren,tycker t.o.m att vi gav bort en del hemma matcher där vi hade stort spelövertag men inte fick in bollen och tappade onödiga poäng (husqvarna,värnamo,skövde). Truppen är ung och jobbar hårt och visst kan det hålla hela vägen men serien är jämn och många andra lag är oxå bra. Vi ser fram emot hösten i vilket fall,viktigast är att vi håller oss kvar!

Ni börjar spela match igen nu i Augusti, vilken match ser du mest fram emot?

Jag ser väl egentligen fram emot alla matcher men givetvis så är ju derby lite speciella så det ska bli kul att försöka banka till Sylvia igen!

Kan du lova något från din sida under den andra halvan av säsongen? Tex: att du kommer göra ett visst antal mål?

Svårt att lova mål som mittback men mer än 2 mål under hösten borde jag göra. Jag kan iaf lova att vi ska jobba så hårt vi kan för att Sleipner än en gång ska bli en elitklubb i Sverige!

När du inte spelar fotboll, vad gör du då?

När jag inte spelar fotboll så jobbar jag fulltid som säljare på Sharp Center. Kopiatorer,projektorer och lcd skärmar är alltså min vardag. Sambon och mrs Magnusson to be,Sandra, får väl i princip resterande tid. Gillar att spela golf om det skulle ges tid.


Du spelar i den randiga tröjan nu, men från hjärtat.. vilken klubb älskar du mest av alla de klubbar som du har tillhört?

Jag spelar i randigt och ger alltid allt jag har för den klubben jag spelar för. Jag älskar ingen klubb jag varit i om jag ska vara ärlig men däremot är jag imponerad av alla känslor om fotboll och lag som finns i Norrköping. Att folk pratar så mycket fotboll som här har jag inte varit med om innan,fotboll berör och det är kul!

Då får jag tacka så mycket för att du ville ställa upp. Ha det bra!

Tack ska du ha och kul att det kommit upp en Sleipner sektion på SF,det behövdes!
Ha d gott så ses vi på Parken i höst!

Andreas Höglund2009-07-29 06:32:00
Author

Fler artiklar om Sleipner