AIK-Ola ska hjälpa Sleipner
Ola Andersson

AIK-Ola ska hjälpa Sleipner

Ola Anderson ska nu hjälpa IK Sleipner i jakten på Superettan. Ola är bl.a känd som "Rit-Ola" från tv programmet Fotbollskväll.

Sleipner tar hjälp av Ola Andersson för att nå Superettan. Ola kommer att analysera Sleipners matcher för att sedan tillsammans med truppen gå igenom vissa sekvenser. Ola är känd som "Rit-Ola" efter sitt framträdande i tv och programmet Fotbollskväll.

-Vi har länge eftersträvat och att få våra matcher filmade för senare utvärdering och för att spelarna själva ska få se hur det ser ut, säger tränare T-A Fredheim.

-Jag fick en förfrågan genom personliga kontakter om jag ville hjälpa Sleipner i starten med den här formen av matchanalys, och det ville jag gärna, säger Ola Andersson.

Ola var på Lördagens 1-2 match mot Kristianstad för att han själv ville skaffa sig en bild av matchen och inte bara genom dvdn.

-Under matchen noterade jag ner ett 50-tal punkter med tidskoder, både offensiva och defensiva sekvenser. Sedan har jag fått hjälp att redigera fram tio av varje, som jag visat här ikväll och vi har diskuterat kring, Säger Ola Andersson.

Vi tackar och tar emot att just Ola Andersson vill ställa upp för Sleipner och önskar honom lycka till i arbetet han gör.

Källa: iksleipner.se

Andreas Höglund2009-08-11 21:35:00
Author

Fler artiklar om Sleipner