Sylvia-Sleipner 1-1

Derbyt mellan Sylvia och Sleipner som sågs av 1063 personer slutade oavgjort efter mål av Sunday Eyenga på övertid.

Sleipner ställde upp med ett stark lag på plan, dock utan första målvakten Sasa Sjanic som aldrig kom till spel.

Första halvlek:
Det var Sleipner som började bäst. Den första kvarten visade man upp bra spel och snabbt passningsspel. Men man kom inte till det där riktiga farliga läget. Sylvia kom sedan in mer i matchen och började skapa några halvchanser med Timmy Wilhelmsson i spetsen som slet hårt i Sylvia anfallet.

Sylvia skulle också få utdelning på sina chanser. i den 38:e minuten kommer ett inlägg från vänster sidan som till slut hamnar hos Timmy Wilhelmsson som förvaltar läget väl och sätter 1-0 bakom Bill Halvorsen.

Innan halvleken var över skulle Sleipner få ett bra läge, en nick långt nere vid den vänstra stolpen som tyvärr räddas av Sylvia.

Andra Halvlek:
Även i den andra halvleken började Sleipner med fint spel och denna gång var det 100% fokus på att kvittera. Man pressade på rätt bra, men fick aldrig någon direkt utdelning på det. En som var högst inblandad i det offensiva spelet var väster backen Calle Svensson som var tillbaka efter avstängning.

Sleipner hade ett par farliga lägen mitt i halvleken, men lyckas inte få in bollen, det samma gäller för hemma laget Sylvia som hade ett rippskott.

Sedan händer det grejer. Bill Halvorsen drar på sig rött kort efter att ha stoppat Andreas Lind på ett otillåtet sätt. Frilägesutvisning och Sleipner får spela med en man mindre.

Thomas Magnusson skulle även han få se rött kort i slutet av matchen efter att ha fått två gula kort.

Matchen gick mot sitt slut och Sylvia spelarna försöker spel smart och går ut mot hörnflaggan där de tänkte stå med bollen, men så blev det inte. Sleipner får tag på bollen och sätter igång en kontring. Det blir till slut ett inlägg som Sunday Eyenga når högst på och nickar in bollen i mål. Kvitterat på övertid med två man mindre gör att Sleipner kan lämna "bollis" med en poäng.

Otroligt starkt jobbat i slutet av Sleipner, och poängen var de verkligen värda.