Sleipner-Rosengård 2-0

Sleipner tog tre nya poäng när man under Söndagen slog Rosengård hemma på Nya Parken inför: 284 personer.

Sleipner var under Söndagen näst intill tvungna att vinna matchen mot Rosengård för att hålla sig kvar uppe i den absoluta toppstriden.

Första halvlek:
Sleipner fick en bra start på matchen när men redan i den 14:e minuten gjorde 1-0. Det är Paggy Zunda som kommer förbi sin gubbe och driver inåt i straffområdet och sedan sätter bollen bakom Rosenborgs målvakt.

Rosengård vara inte helt ofarliga dem heller, under första halvlek hade man tre-fyra halvchanser, som med lite tur kunde blivit mål. Bl.a ett jätte läge där Sleipner försvaret slarvar och Rosengård spelare är i stort sett fri med Sasa i målet, men har räddar Sleipner denna gång.

Innan första halvlek var över hade Sleipner även en bra nick chans, men nicken är rakt på mål så målvakten får inga större svårigheter att ta bollen.

1-0 är ett rättvist resultat efter första halvlek tycker jag.

Andra halvlek:
Det var Rosengård som var tvungna att göra mål om de skulle åka ifrån Norrköping med poäng. Ändå så var det Sleipner som körde anfallsfotboll och skapade flera chanser utan att lyckas få in bollen. Man hade ett friläge som man missade.

I slutet av matchen skulle även 2-0 komma till slut. Det är Sunday Eyenga som gör ett riktigt vackert mål via stolpen och in. Han har hittills gjort mål i alla sina matcher som han har spelat iår, men hur länge kommer den trenden forsätta?

Sleipner vinner och tar tre rättvisa poäng.