Husqvarna-Sleipner 1-3

IK Sleipner var under Söndagen på jakt efter tre nya poäng i borta matchen mot Husqvarna. Sleipner gick till pausvila med en 1-0 ledning som sedan ökades på till 3-1 innan matchen var över.

Sleipners jakt på tre nya poäng kunde inte fått en bättre start. Redan i den första minuten är det Sleipner ledning efter en straff som Sunday Eyenga slagit.

1-0 till Sleipner är ställningen när domarn blåser av för första halvlek.

De 296 personerna som hade tagit sig till Vapenvallen fick även se Sleipner göra 2 och 3-0 i den andra halvleken. Sunday Eyenga gjorde sitt andra mål i matchen när han i den 58:e minuten ökade på Sleipners ledning till 2-0.

20 minuter senare står det 3-0. Mehmet Mehmet är det som varit framme denna gång.

Innan matchen är över så får även hemma laget göra ett mål. Johan Fäger är det som gör tröstmålet.

3-1 till Sleipner blir det, och det ska man vara glada över. Verkar som att laget gjort ett bra jobb nere i Småland under Söndagen.