Inga poäng på Landskrona IP
Trots en bra match med bl.a. straffräddning av Niklas Westberg så blev det inga poäng mot Landskrona

Trots en bra match av Väsby så var det hemmalaget som gick segrande ur striden. 2 – 0 (1-0) slutade det hela inför 2404 åskådare.

I hemmalaget var det Alexander Zaim som låg bakom det mesta i anfallsväg.

Redan i 19 min. hittade han rätt med ett bra skott där Niklas Westberg var maktlös.
1-0 höll på att bli 2-0 bara min. senare när Zaim återigen var framme, denna gång hamnade bollen i stolpen till Westbergs stora glädje.

Väsby hade också chanser till kvittering utan att lyckas få in bollen i hemmamålet.
42 min. var spelade när domaren pekade på straffpunkten i Väsbys försvar efter en hands.
Fram stegade Per Cederqvist och klippte till och med på noterna var Niklas Westberg och räddade målet från ytterligare påhälsning och 1-0 stod sej halvleken ut.

Avstängningar väntar
Domaren Dragan Pantiz lyckades förutom två staffar också dela ut 5 gula kort till Väsby
vilket innebär att både Niklas Westberg och Admir Catovic får se hemmamatchen mot Jönköpings Södra från läktaren.

I andra halvlek var Väsby minst lika bra som hemmalaget och kvitteringen hängde i luften ett flertal tillfällen.
85 min. var spelade när matchen ”dog” återigen pekade domaren på straffpunkten i Väsbys försvar.
Inbytte Alagie Sosseh gjorde inget misstag utan satte 2-0 efter att ha fintat bort Westberg riktigt ordentligt.

Trots 0-2 i baken fortsatte Väsby sitt offensiva spel och 3 hörnor, ett bra skott av Niklas Backman på mål och skott i stolpen av Omar Eddahri, allt på tilläggstid visar att Väsby verkligen ville göra mål.

Kan Väsby visa upp samma spel i nästa match hemma på Vallen mot Jönköpings Södra så kommer det att bli en riktigt bra match.

Startelvan: Niklas Westberg, Christoffer Eriksson, Daniel Johansson (K), Niklas Backman, David Fällman (85), Mikael Wentzel (71), David Nordbäck, Fredrik Holster, Omar Eddahri, Elvis da Silva Santana (45) och Admir Catovic.
Ersättare: Thomas Thudin, Peter Motas, Niklas Maripuu (71) Obi Etie (45), Carl Nyström (85)
Domare: Dragan Pandzic