Inför: Sleipner-Oddevold

IK Sleipner tar sig an bottenlaget Oddevold undrer Söndagen. Ett gyllene läge för Sleipner att ta sig upp till en andra plats i serien.

Sleipner åkte senast på en tung förlust borta mot Skövde. Fullt rättvist, men att åka på ett sent mål är tungt. Men nu över till Söndagens match som spelas kl: 17.00 på Nya Parken mot bottenlaget Oddevold.

Första mötet mellan laget denna säsong slutade med en Sleipner vinst. 2-1 där Sleipner gjorde två sena mål och lyckades åka hem med full pott. Som Sleipner supporter kräver man även tre poäng nu när man är hemma på Parken igen.

Mellan Sleipner och Oddevold skiljer det hela 20 poäng, och det säger en hel del tycker jag.

Oddevold:
Säsongen har inte alls varit lyckad. Med sex omgångar kvar så ligger man 10 poäng upp till säker mark och man kan nästan redan nu säga att det blir divison 2 nästa år. Senast mot Värnamo blev det en 2-0 förlust. Oddevold har inte så många val, ska man hänga kvar så måste tre poängarna komma innan det är försent.

Målskillnaden kan bli avgörande
Sleipner ligger just nu på +8, samma som Skövde. Öster som har lika många poäng som Sleipner har +12 och det är därför viktigt att Sleipner får med sig större segrar nu i slutet på säsongen, för målskillnaden kan bli ett avgörande i slutet.

Upp till kamp mot tre nya poäng!

Andreas Höglund2009-09-19 17:00:00
Author

Fler artiklar om Sleipner