En riktig skräll av Väsby
Elvis da Silva Santana, Väsbys matchvinnare med ett mål och en assist

Söndagens bortamatch mot Falkenbergs FF skulle bara sluta på ett sätt, nämligen en klar om inte så en seger i alla fall. Så här gick det, Falkenbergs FF – Väsby 0-2 (0-1)

Från början handlade det mest om Väsbys Mikael Wentzel som var inblandad i allting framåt första 20 minuterna.

Dryga 4 min. hade gått när han var framme första gången med ett skott utanför.
Sedan passade han till Elvis da Silva Santana som kunde göra 0-1 i 6:e minuten.

Wentzel var framme ytterligare ett par gånger med skott mot mål innan Elvis i 35 minuten prickade stolpen.

Andra halvlek var 12 minuter gammal när Väsby sensationellt ökade på till 0-2 inför en stum hemmapublik som uppgick till 1439. Elvis Santana var det som passade till Fredrik Holster som gjorde målet.

65 minuter hade spelats då det var Niklas Backmans tur att pricka trävirket. Väsby saknade inte chanser att utöka ledningen, 8 skott av 14 inom målramen var det nog länge sedan Väsby gjorde på bortaplan.

Synd att Elvis Santana skulle dra på sej ett gult kort, nu är han varningsavstängd i hemmamatchen mot IFK Norrköping inkommande söndag.

En riktig smällkaramell var det till mångas förtret som tippat hemmaseger för ett lag som radat upp massor av segrar och knappt släppt in ett mål under hösten.

Bara att hoppas att formen sitter i ett tag framöver så blir det säkert nya poäng.

Startelvan: Niklas Westberg, Christoffer Eriksson (90), Daniel Johansson (K), Niklas Backman, David Fällman, Niklas Maripuu, Fredrik Holster, David Nordbeck, Mikael Wentzel, Elvis da Silva Santana (87) och Admir Catovic (72)