Inför Sleipner-Motala: Östgötaderby på Parken!

Sleipner har två raka förluster, men ligger ändå på en tredje plats inför Söndagens östgötaderby på Nya Parken då Motala kommer på besök. Om det ska kunna bli Superettan känns det som att tre poäng är ett måste.

Att Sleipner ligger så pass bra till i slutspurten trots två raka förluster är något förvånande. Men med tre matcher kvar så parkerar sig Sleipner på tredje platsen i tabelen. För att det ska bli Superettan nästa säsong krävs det att man tar sig upp minst en placering, därför är Lördagens match mot Motala extra viktig. Tre poäng känns nästan som ett måste!

Motala:
Östgötalaget Motala började serien bra och låg med i toppen rätt så länge. Men sedan blev det fritt fall och laget började förlora. Totalt har man tolv förluster och ligger nu inte långt ifrån en nedflyttningsplats. Laget känner nog av att man måste ta några poäng i de avslutande omgångarna för att vara säkra på ett nytt kontrakt. Men mot Sleipner får dem det svårt tror jag.

Derby är alltid lite speciellt
I Sleipner var det ett tag sen sist som Sunday Eyenga gjorde mål, kanske hittar han målet under Söndagen? Match mellan två lag från samma län, dvs derby, brukar bli speciellt. Tyvärr blir detta derby inte lika spännande som vi kanske hade hoppats på då det inte gått lika bra för Östgötalaget Motala. Men man hoppas på en bra och rolig match trots allt.

Söndag kl: 17.00 på Nya Parken, mot Superettan!

Andreas Höglund2009-10-10 15:00:00
Author

Fler artiklar om Sleipner