Sleipner-Motala 4-0

Derby på Parken mellan Sleipner och Motala. Nu var det seger som gällde för att inte tappa bort chansen till Superettan nästa säsong. Visst lyckades Sleipner bra under Söndagen....

Sleipner hade forsatt bra häng i toppen av division 1 södra. Men efter att ha förlorat två raka matcher var det seger som gällde när Motala kom på besök till Parken i Norrköping.

Sleipner får en kanon start på matchen. 1-0 redan efter ca: 20 sekunder, det är Alexander Radesjö som gör sitt första mål för säsongen genom en retur som han slår in i mål. Sedan har Sleipner ett par lägen, men inget mål innan paus. 1-0 i halvtid, samtidigt som man vet att Kristianstad har förlorat sin match borta mot Husqvarna.

Det dröjer 23 minuter in på andra halvlek innan ettan på tavlan får bytas till en tvåa. Sleipners mål gör denna gång av Tobias Rickhammar som sedan får ett väldigt lyckad dag på Parken.

Tre minuter senare är det 3-0 på tavlan, och visst är det Tobias Rickhammar igen. Men han skulle få göra ett till mål innan matchen var över. I den 90:e min gör han sitt tredje som betyder HATTRICK. Ett skott som går upp i bortre krysset.

Östgöta derbyt slutar 4-0 till Sleipner!

Vinsten betyder att man går upp på en kvalplats då Kristianstad förlora sin match. Sleipner ligger på samma poäng som Öster men med bättre målskillnad.

Nästa match spelas borta mot Öster. Så länge man inte förlorar den matchen så ska vi kunna ta kvalplatsen utan några större beskymmer.