Sleipner-Lindome 2-0

Sleipner hade en liten chans att nå kvalspel till Superettan med en match kvar att spela. Men när Öster klarade oavgjort mot Bunkeflo så blev det samtidigt klart att Sleipner spelar i division 1 även nästa säsong.

Sleipners sista match började 45 minuter senare än dem andra! Anledningen var att Lindomes buss hade kört vilse.

Sleipner ställer upp med följande lag:

Sjanic
Mehmed-Magnusson-Wallerius-Svensson
Rickhammar-Lindskog-Kjellberg-Radesjö
Persson-Skoog

Sleipners första mål kommer i den 33:e minuten. Anfallaren Peter Skoog som rullar in bollen bakom Lindomes målvakt.

Bunkeflo som tog ledningen mot Öster med 1-0 står 1-1 innan Sleipners första halvlek hinner avslutas. Det är en helt rätt ledning till Sleipner efter första halvlek.

Fem minuter in på andra halvlek är det Sleipner som gör 2-0. Tobias Rickhammar gör sitt tionde mål för säsongen. Kommer han stanna i Sleipner nästa säsong?

Sleipner går för 3-0 utan att lyckas, Lindome har ett bra läge i slutet men missar öppet mål ifrån tre meters avstånd.

Sleipner säsong är nu över efter att Öster lyckas hålla 1-1 och når direktplatsen medans Skövde som förlorade mot Kristianstad får kvala!

Stort grattis till Öster och ett lycka till får vi önska Skövde!