Missa inte dagens match mot BP
Väsbyjubel efter Qviding matchen i höstas

Missa inte dagens match mot BP

Den första träningsmatchen står för dörren och den första matchtruppen för säsongen är uttagen. Matchen spelas på Skytteholms A-plan och för motståndet står BP. Hela truppen hittar du inne i artikeln

Truppen till försäsongspremiären 

I den första matchen ställer Väsby upp med ett lag där det är mestadels gamla ansikten, men Väsbyanhängarna får chansen att stifta nya bekantskaper.
- Eldin, Jonatan, Jacob och Patrick kommer alla att få speltid. Det handlar överhuvudtaget om att så många som möjligt ska få känna på matchpulsen, säger ass. sportchef Lukas Syberyjski. 

Niklas Maripuu och Christoffer Eriksson har varit i träning med AIK och varit med i Singapore på lagets träningsläger, men kommer att matcha med Väsby på onsdagen. Med sig från AIK får dem med sig Tomi Maanoja som kommer stå i matchen mot BP. 

Fredrik Holster och Elvis da Silva Santana kommer dock inte till spel.
- Fredrik var sjuk hela förra veckan och Elvis är inte riktigt ikapp med träningen efter att han kommit tillbaka från Brasilien, förklarar Syberyjski och berättar vidare att forwarden Isa Urun från Assyriska, som har tränat med laget sen slutet på förra veckan, får chansen att visa upp sig i matchen. 

Truppen: 
Tomi Maanoja, Niklas Rönn, David Fällman, Jonatan Lundevall, Adam Modin, Eldin Kozica, Markus Lundin, Christroffer Eriksson, Patrick Pupparo, Niklas Maripuu, Hezha Agai, Carl Nyström, Christoffer Orfanidis, Mikael Wentzel, Jacob Ericsson, Magnus Eriksson, Omar Eddhari och Isa Urun.

Avspark - ons. kl 15.00 på Skytteholms A-plan.

Källa: Väsbys officiella hemsida.

Roy RosenbackRoy Rosenback2010-02-03 11:21:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna