Oavgjort mellan Sleipner och Sylvia

Under lördagen spelade IK Sleipner 2-2 mot stadens tredje bästa lag, IF Sylvia. Peter Skoog och Tobias Häll stog för Sleipners två mål.

Lördagens derby på Nya Parken mellan IK Sleipner och IF Sylvia bjöd på fyra mål och en hel del snöfall.

Sylvia började målskyttet. Johan Roxström är det som gör 1-0 till Sylvia genom en frispark. Men Sleipner skulle kvittera innan pausvilan. Peter Skoog som sätter 1-1 innan domaren blåste av första halvlek.

Även i andra halvlek gör Sylvias Johan Roxström mål. Denna gång från straffpunkten. 2-1 till Sylvia, men det skulle inte räcka hela vägen. För i Sleipner finner vi en målhungrig back vid namn Tobias Häll, som så många gånger tidigare varit med i målprottokollet. 2-2 och det har vi Tobias Häll att tacka för, som valde att komma tillbaka till Sleipner igen efter ett år i Öster.

Nästa match spelas den 6:e Mars hemma mot Valsta Syrianska.