Väsbys "bröst" till salu
Hezha Agai utam reklam på bröstet

Väsbys "bröst" till salu

Väsby United har spelat sina två senaste träningsmatcher, mot Syrianska FC och Hammarby IF, utan reklam på framsidan av tröjan. Nu auktionerar klubben ut exponeringsytan till högstbjudande.


Superettan 2010 är fullt av profiler och spås att bli den medialt mest påpassade versionen av serien sedan den startades år 2000. 
  Då passar laget Väsby United på att auktionera ut en exklusiv reklamplats.
- Ja, det finns i nuläget en möjlighet att profilera sitt företag genom att synas på bröstet av Väsby Uniteds tröja, säger Lukas Syberyjski, assisterande sportchef och marknadsansvarig i klubben. 

  Tanken är att exponeringsytan ska auktioneras ut publikt på nätet och att i stort sett vem som helst får lägga bud.
  - Det är inte helt vanligt att göra så, men vi tycker att det är spännande att ge många chansen att få tillfälle att bli huvudsamarbetspartner till Väsby United i Superettan 2010 och göra resan tillsammans med oss, säger Syberyjski och fortsätter. 
 
- Vi är en spännande produkt att sammankopplas med. Vi spelare en attraktiv fotboll som publiken uppskattar och vi vågar satsa på ungdomarna,
säger han om Väsby United, som under förra året sågs av totalt 4,1 miljoner tv-tittare under sina framträdanden i riks-TV.

Auktionen är öppen för bud på följande länk:

http://www.tradera.com/Reklamyta-pa-Vasby-Uniteds-troja-exponering-i-Superettan-auktion_108275876





Roy RosenbackRoy Rosenback2010-03-01 17:08:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna