Väsbyspelare målade i AIK-tröjan
Återigen en bra insats av Magnus Eriksson.

Väsbyspelare målade i AIK-tröjan

AIK slog Syrianska FC med 2-0 i onsdagens träningsmatch på Skytteholms IP.

   Samarbetsklubbens laguppställning var starkt präglad av Väsbyspelare. Elvis da Silva Santana och Magnus Eriksson blev målskyttar i en match där Eriksson återigen stod för en mycket bra insats.

  Från start i AIK var det Väsbyspelare på mittbackplatserna i form av Eldin Kozica och Carl Nyström. Vänsterbacken var densamma som mot Hammarby i helgen, Christoffer Eriksson och på mittfältet återfanns Patrick Pupparo. 
Längst fram fanns Magnus Eriksson och efter cirka 25 minuter fick han sällskap av Elvis da Silva Santana när Saihou Jagne blev tvungen att kliva av med skada.

  Nyligen inbytte Santana bröstade in bollen en halvtimme in i matchen på ett inlägg av Kevin Walker, som fått ut bollen till sig igen efter slagen hörna. 

Med bara minuter kvar av halvleken intecknade sig också Eriksson i målprotokollet. 
Han hittade en yta bakom Syrianskas backlinje och förvaltade Walkers lyftning med en bra första touch och ett säkert avslut.
  - Magnus gör en mycket bra insats. Han är på plats både offensivt och defensivt för sina lagkamrater och prestationen vid målet håller hög klass, 
berömmer ass. sportchef Lukas Syberyjski som också gladdes åt hur mittbackarna Carl Nyström och Eldin Kozica kompletterade varann.

Läs också Bappe Bjuggrens matchreferat på aikfotboll.se:

http://www.aikfotboll.se/Article.aspx?contentID=2340



Roy RosenbackRoy Rosenback2010-03-04 17:51:38
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna