Väsby vs Vasalund söndag 11.45
Thomas "Thudde" Thudin drar på sej handskarna igen!

Väsby vs Vasalund söndag 11.45

Väsby går in i tät matchning – börjar med Vasalund på söndag

Väsby United möter Vasalunds IF på söndag kl. 11.45, på Skytteholms IP. Det inleder en period med tre matcher på åtta dagar.
- Vi går in i slutfasen av försäsongen och det kommer vara perioder under serien då matchschemat är lika det här scenariot. Det är bra att vänja sig redan nu, menar ass. sportchef Lukas Syberyjski.

Truppen gick i måndags igång med träning igen efter ett mini-break med träningsledigt fyra dagar på rad.
- Det är nyttigt mentalt att få vara ifrån varann lite. Signalen blir också tydligare att vi, nu när vi gått igång igen, går in i nästa fas. Det är en månad kvar till seriestart och det gäller att växla upp, säger Syberyjski.
Ett led i det är tätare matchning. Väsby spelar mot Vasalund på söndag och möter sedan Syrianska på torsdag och Sirius på måndag nästa vecka. 

På skadefronten så kommer de båda långtidsskadade spelarna Jesper Carlsson och Daniel Sundgren allt närmare bollspel, men några ihärdiga överansträningsskador stör.
- Sotirios Papagiannopoulos och Jonatan Lundevall har haft bekymmer under delar av försäsongen och är inte redo för spel.
 Även Omar Eddahri har känning och kommer inte till spel den här gången,
säger Syberyjski och nämner att Niklas Rönn har problem med en fot vilket gör att målvakttränaren Thomas Thudin får plocka fram handskarna

En provspelare får chansen att visa upp sig i söndagens match. Den 23-årige försvarsspelaren Laurent Manuel har rutin från internationell fotboll då han spelat i både Israel, Belgien och USA.
- Laurent är en gedigen fotbollsspelare som har en bra högerfot och är väldigt kommunikativ på plan, säger Syberyjski.

Truppen: Peter Rosendal, Thomas Thudin, Mikael Wentzel, David Fällman, Carl Nyström, Eldin Kozica, Laurent Manuel, Patrick Pupparo, Adam Modin, Jacob Ericsson, Hezha Agai, Niklas Maripuu, Daniel Ålund, Fredrik Holster, Magnus Eriksson och Elvis da Silva Santana.

Avspark söndag, kl. 11.45 på Skytteholms IP

Källa: Väsbys officiella hemsida

Roy RosenbackRoy Rosenback2010-03-14 07:42:28
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna