Inför seriepremiären mot Örgryte borta
Äntligen är det dags säger Lucas Syberyjski

Inför seriepremiären mot Örgryte borta

- Äntligen är vi framme, det är dags att spela tävlingsfotboll, säger ass. sportchef Lukas Syberyjski och berättar att ..................


 - Äntligen är vi framme, det är dags att spela tävlingsfotboll, säger ass. sportchef Lukas Syberyjski och berättar att det är ett taggat gäng som åker till Göteborg för att ta sig an ex-allsvenskarna i Örgryte IS.

 Den 11:e januari drog Väsby United igång träningen. Nästan på dagen tre månader senare är det dags för seriepremiär.
 - Vi har betat av hållplats för hållplats i våra förberedelser och metodiskt fått de olika pusselbitarna på plats. Vi känner oss väl rustade inför uppgiften, säger Syberyjski.
 Laget har matchat mot välmeriterat motstånd i träningsmatcherna och gjort en rad bra insatser.
 - Men träningsmatcher är träningsmatcher och nu kommer alla lagen att snäppa upp det en nivå. Så också vi, nu är det dags att spela tävlingsfotboll om poäng
, konstaterar Syberyjski. 
 
 För motståndet står Örgryte IS, ett lag som 2009 var allsvenskt och åkte ur trots en stark höst. Laget har haft en rörig försäsong med mycket skador och tränaren Janne Andersson har uttryckt att de hade behövt mer tid för att spela ihop laget.
 - Med den spelartruppen de förfogar över är de favoriter vare sig de känner sig förberedda eller inte. Däremot vet vi vad vi kan och att vi har möjligheten att störa alla lag i den här serien. 
 -Vi går som vanligt in med ambitionen att ta tre poäng med oss hem
, avslutar Syberyjski.

Avspark sker kl. 19.00 på Gamla Ullevi, måndag den 12 april - följ matchen på SvFF:s Livescore: 

http://livescore.svenskfotboll.se

Roy RosenbackRoy Rosenback2010-04-12 07:48:12
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna