-

Inför matchen mot Falkenberg
Kevin Walker, en av Väsbys bästa mot Örgryte

Inför matchen mot Falkenberg

Väsby United begår hemmapremiär på Skytteholms IP på lördag kl. 16. För motståndet står fjolårssexan i Superettan Falkenbergs FF.

 - Det är ett lag som är starkt i omställningarna och har en tydlig spelidé som de håller sig till, berättar ass. sportchef Lukas Syberyjski.

 Båda lagen kommer från en premiäromgången med en poäng. Falkenberg spelade 1-1 mot Jönköpings Södra hemma på IP och Väsby fick samma resutltat borta mot Örgryte. 

 Båda lagen tappade sin ledning och tyckte att de var värda alla tre poängen.
- Nu kollar vi bara framåt och ser fram emot att möta ett hungrigt Falkenberg. Visst, vi har en bra prestation med oss, vi håller fast i den känslan och går för att vinna matchen, menar Syberyjski. 
 
 Falkenberg har ett par etablerade nyförvärv med en mängd allsvenska säsonger i Daniel Alexandersson och Emil Jensen. De har fått behålla stora delar av sitt lag från förra året och däribland finns några starka kort.
 - De har en riktigt bra forward i Mikael Boman och en offensiv resurs i Stefan Rodevåg, som startat på sidan senaste matcherna. Men framförallt är de ett gediget lagbygge, säger Syberyjski.

Matchen spelas på Skytteholm A-plan på lördag den 17 april, med avsparkstid kl. 16.00

Ladda för lördagens match med höjdpunkter från matchen mot ÖIS på Väsby-TV – klicka dig fram via fliken Väsbymedia på Väsbys officiella hemsida

Roy RosenbackRoy Rosenback2010-04-16 16:27:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna