Väsby reser ner till serieledarna
Thomas "Thudde Thudin, kan han hålla emot hemmalaget?

Väsby reser ner till serieledarna

15.20 på lördag eftermiddag åkte Ellenius buss ut genom grinden på Vilundavallen med destination Ängelholm

På söndag e.m. 17.00 tar hemmalaget emot gästande Väsby United

Ängelholm är efter två omgångar det enda laget som tagit full pott.
 - Det är ett mycket samspelat lag, ett starkt kollektiv som dessutom kryddas av toppar bland enskilda spelare. Det är ingen överraskning att de startat bra, tycker ass. sportchef Lucas Syberyjski.

Ängelholm har slagit Hammarby och storsatsande Jönkning Södra i de två inledande omgångarna av Superettan. I och med detta är laget ensamt om att stå på maximala sex poäng.
- De är bra så det är inget som överraskar. Roar Hansen har verkligen fått sätta sin prägel på laget och de vill spela fotboll samtidigt som de är tillräckligt cyniska för att anfalla snabbt när det behövs, säger Syberyjski. 

Skåningarna har sålt sin skyttekung Mattias Adelstam till allsvenska Trelleborg, men verkar inte drabbas av måltorka för det.
- Med spelare som Bennhage, Westerblad och Rojas så har man offensiv kvalité ändå. De fyller på ordentligt framåt, vi får vara vakna på det, säger Syberyjski. 

Väsby åker ner med en cupseger mot Dalkurd i bagaget och dessförinnan förlust i seriespelet mot Falkenberg.
- Varje match är unik, det som inte ändras från match till match är vår ambition. Vi går för vinst vare sig vi möter serieledarna på bortaplan eller en cupmatch mot division ett motstånd, säger Syberyjski och avslutar med att försäkra om att laget inte har några nya skador att rapportera om.



Roy RosenbackRoy Rosenback2010-04-24 20:26:34
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna