Oavgjort mot en av seriefavoriterna
Tack Carl Nyström för målet!

Väsby gjorde en riktigt fin prestation som klarade oavgjort i den svåra bortamatchen mot obesegrade Ängelholm. Ängelholms FF – Väsby United 2 – 2 (0-1)

Väsby började riktigt bra och hemmalagets målvakt Daniel Andersson fick sträcka ut ordentligt på Elvis da Silva Santanas skott efter knappt två minuter.

Väsby fortsatte att skapa avslut, både Mikael Wentzel och Fredrik Holster var framme med skott som dock gick utanför målramen.

29 min. hade spelats när Fredrik Holster klipper till från straffpunkten och bollen susar i mål och en sensationell bortaledning med 0-1.Holster spelades fram av Magnus Eriksson.
  Två gånger till under halvlekens slutminuter var Holster framme och tvingade målvakten till fina räddningar.
En utmärkt halvlek av Väsby.

Vad som sas och dracks i Ängelholms omklädningsrum i halvlek vet vi inte, men ut kom man fast beslutna att vända på resultatet. 2 min. tog det så var ställningen 1-1, målskytt för hemmalaget var Jonas Nilsson.
  Fem min. senare var det hemmaledning med 2-1 sedan man prickar trävirket två gången och Jacob Augustsson lyckades trycka in den andra stolpreturen.

Väsby hade tungt ett tag och hemmalaget fick till avslut mot Thomas ”Thudde” Thudin som dock höll rent i målet. 89 min. var spelade när Magnus Eriksson får till ett avslut på mål som räddas av Andersson.

Klockan gick o gick och dom obligatoriska tidsödande byten företogs och matchen såg ut att sluta med hemmaseger när Carl Nyström dyker upp och gör 2-2 när klockan hunnit fram till 91.43, nu fick vi igen lite av den otur vi hade mot ÖIS som kvitterade vår ledning när klockan hunnit fram till 89.58.

Truppen: Thomas Thudin – David Fällman – Eldin Kozika – Carl Nyström – Mikael Wentzel (K) (50) – Daniel Gustavsson – Niklas Maripuu – Hezha Agai (65) – Elvis Santana – Fredrik Holster – Magnus Eriksson
Ersättare: Niklas Rönn – Jonatan Lundevall – Sotirios Papagiannopoulus (50) – Patrick Pupparo – Jesper Carlsson (65) – Daniel Ålund
Domare: Martin Strömbergsson