Inför matchen mot GIF Sundsvall
Elvis da Silva Santana matchens profil

Inför matchen mot GIF Sundsvall

I den fjärde omgången av Superettan 2010 tar Väsby emot GIF Sundsvall. - En tuff uppgift, men vi har ambitionen och möjligheten att störa alla lag.....

   För att göra det måste vi ta jobbet och springa metrarna det kräver. Gör vi det finns alla chanser att ta vår första trepoängare, säger ass. sportchef Lukas Syberyjski.

   GIF Sundsvall har börjat serien med en seger, en förlust och en oavgjord. Det innebär att de står på fyra poäng inför lördagens match.
- Med två hemmamatcher bakom sig och deras prestation mot Hammarby borta så tror jag inte att de är nöjda med poängutdelningen hittills -  Det blir ett hungrigt Sundsvall som kommer på besök, gissar Syberyjski. 

   Gästerna har en del nya ansikten sett till förra året. Målvakten Tommy Naurin har anslutit från Qviding och Fredric Jonson, ny från Vasalund, återkommer till sin gamla hemmaplan då matchen spelas på Skytteholms IP. 

   Dessutom har Saihou Jagne gjort sin bror Alieu sällskap i norrlandslaget.
- CH är absolut en spelare att se upp med i och med hans egenskaper. Men han är en av många bra spelare i deras lag. Båda islänningarna, Skulasson och Sigurdsson och Daniel Sliper är offensiva krafter som vi måste vara vakna på, menar Syberyjski.

   Väsby är väl förberedda på spel på Skytteholm. Laget har tränat där under veckan som gått och även spenderat sin försäsong där.
- Vi har förberett oss på bästa möjliga vis och går som alltid för tre poäng, säger Syberyjski.

   Matchen spelas på Skytteholms IP, lördag den 1 maj, med avsparkstid kl. 16
Match sänds också via webben och Csports.se, där den kan köpas via följande länk.

http://www.csports.se/player.aspx?class=1&lineup=555&game=68055&play=0

Källa: Väsbys officiella hemsida

Roy RosenbackRoy Rosenback2010-05-01 13:14:57
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna