Första vinsten för Sleipner

Under söndagen tog Sleipner sin första seger när man tog emot göteborgslaget Qviding hemma på Nya Parken. Sleipner ligger på en åtonde plats efter tre spelade omgångar, med sina fyra poäng.

IK Sleipner var under söndagen på jakt efter sin första seger när man tog emot Qviding på Nya Parken.

Det började bra för hemmalaget som redan efter åtta minuters spel satte 1-0. 2-0 kom bara 15 minuter efter det första.Sleipners målkung Sunday Eyenga var sist på bollen vid båda tillfällena.

Sent i andra halvlek säkrade Sleipner segern när man genom Fredrik Åström slog in en straff i den 76:e minuten. Dem 312 personerna som hade tagit sig till Parken skulle även få se ett Qviding mål innan domarn blåste av matchen.

3-1 vinst för Sleipner gjorde att man klev upp på en åtonde platsen.