Höllviken vände och vann i Göteborg

Peter Eriksson tvåmålsskytt mot Fässbergs IF.

Efter en dålig första halvlek av Höllviken och underläge med 1-0 kom man ut som ett nytt lag i den andra och tog över fullständigt. Ja, innan fem minuter hade gått av den andra halvleken vände Höllviken och Peter Eriksson på steken.

Målen var kopior på varandra då bollen gick som på ett snöre längs vänsterkanten och avslutades med distinkta skott från nämnde Peter. 1-1-målet med "stödjebenet" och 2-1-målet med vänstersläggan, efter fina sistapass av Magnus Göransson med huvudet och Björn Larsson som tog ner bollen på bröstet och serverade på fat. Ett mål som skulle visa sig bli segermålet.

I den 60:e minuten borde dock Fässberg ha utjämnat då en Fässbergare gjorde bort hela Höllvikenförsvaret inklusive målvakten Mattias Henningsson, avslutet blev dock helt misslyckat och bollen tog i stolpen. Gör man inte mål där har man stora problem med att vinna matcher.

Därefter hade Höllviken bud på både ett och två mål ytterliggare men det ville sig inte riktigt i avslutsfasen. En rättvis men inte helt övertygande seger till Höllviken som hakar på i tabelltoppen.