Inför matchen mot IFK Norrköping
#18 Fredrik Holster här i kamp med Qviding försvarare

Inför matchen mot IFK Norrköping

- Det blir en utmaning. De har många spelare med bra offensiva kvalitéer och har förstärkt truppen på ett smart sätt sedan förra året, säger ass. sportchef Lukas Syberyjski.


  Väsby kommer senast från en förlustmatch på ett lerigt Edsborgs IP. Laget presterade bra fotboll men fick inte utdelning och därmed inte heller poängen med sig hem. 

  - Det är klart att det är en blandning av otur och oskicklighet i straffområdet, men vi skapar hela tiden chanser och fortsätter vi gnugga på och lägga ned samma jobb och energi så kommer utdelningen komma. 
Förhoppningsvis väldigt snart,
säger Syberyjski. 

  Måndagens motstånd, IFK Norrköping, har startat årets Superetta på ett mycket positivt sätt. Vägvinnande och välspelat har man kammat ihop tio poäng och ligger med det i topp inför den sjätte omgången.
- De har spännande spelare i ytterzon, spelare som (Riki) Cakic och (Daniel) Bamberg är spelartyper som kan göra skillnad i matcher. 
  Dessutom har de kompletterat sin trupp på ett bra sätt med Shpetim Hasani på topp och Niklas Westberg, som vi vet är en klasskeeper,
säger Syberyjski. 

  I hemmalaget är Hezha Agai åter efter avstäning och även Daniel Sundgren kommer allt närmare spel.
  - Vi har en bra konkurrenssituation och det har varit en träningsvecka med mycket energi. Vi kommer fullt taggade och går som alltid för tre poäng, avslutar Syberyjski.

  Matchen spelas på Vilundavallen, måndag den 10 maj med avsparkstid kl. 19.00 – matchen sänds även på CSPORTS.se – klicka på länken nedan.

http://www.csports.se/player.aspx?class=1&lineup=555&game=68785&play=0


Roy RosenbackRoy Rosenback2010-05-10 07:40:47
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna