Inför matchen mot Assyriska FF
Vi får hoppas att Väsby inte står på huvudet igen (illustrerat av Admir Catovic)

Inför matchen mot Assyriska FF

Väsby United tar sig an Assyriska FF i den sjunde omgången. Matchen spelas på Södertälje Arena på lördag, avspark kl. 16

  - Assyriska borta är givetvis en tuff uppgift, men vi vet att vi kan reta alla lagen i den här serien. All press ligger på dem och vi ska se till att de inte får en enkel resa, säger ass. sportchef Lukas Syberyjski.

 Assyriska tränas i år av Rikard Norling, laget satsar stenhårt mot Allsvenskan och på förhand är de en av seriens allra största favoriter.
 - Det är ett lag fyllt av kvalité. Speciellt i fram finns det mycket skicklighet blandat med stor rutin i form av Marklund och Ceytun Eris, säger Syberyjski. 
 
 Väsby kommer till matchen efter en rad bra prestationer där man ändå inte fått poängen med sig. Det gör att laget befinner sig i en snarlik situation som man gjorde förra säsongen vid samma tidpunkt. 
 
- Varje säsong, varje match är unik. Men det som är gemensamt för de båda situationerna är att vi tror stenhårt på det vi gör och har ambition att göra det bättre och bättre hela tiden tills poängen börjar trilla in. 
Och när de börjar göra det ska vi snäppa upp det ännu ett hack
, avslutar Syberyjski.

Matchen spelas på Södertälje Arena lördagen den 15 maj, avsparkstid kl. 16.00

Roy RosenbackRoy Rosenback2010-05-15 10:15:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna