Sleipner-Torslanda 4-1: IKS närmare toppen

Söndag och match på Nya Parken mot Torslanda. Sleipner som startat säsongen sådär var favoriter inför dagens match. När domarn blåste av matchen var det även favoriten Sleipner som jubla!

Sleipner förlora senaste matchen bortas mot Husqvarna med 1-0, då släppta man in målet i den 90:e minuten trots att man var en man mer. Så under söndagens match hemma mot Torslanda var det endast seger som gällde för att inte hamna efter topplagen allt för mycket.

Sleipner saknade bl.a avstängde Fredrik "lillen" Åström.

Första halvlek var resultatmässigt jämt. Tobias Häll ger hemmalaget ledningen efter tio minuters spel. Men i den 30;e minuten kom kvitteringen. Men Mohammad Tadayoun såg till att Sleipner gick till paus med en 2-1 ledning.

Mohammad Tadayoun forsatte producera framåt i den andra halvlek och satte 3-1 till hemmalaget. Sedan avslutade IFK lånet Andreas Haglund målskyttet med mindre än tio minuter kvar av matchen när han satte 4-1 som också blev slutresultatet.

Sleipner har fortfarande häng på topplagen.

Nästa match är även den i Norrköping. Då möter man Sylvia i ett spännande norrköpingsderby!