Cityspelare i exil: Prodell förlänger med Åtvid
FÖRLÄNGER KONTRAKTET. Den förre Cityspelaren Viktor Prodell stannar i Åtvidaberg ytterligare en säsong.

Cityspelare i exil: Prodell förlänger med Åtvid

Eskilstuna Citys allsvenska export Viktor Prodell har förlängt sitt kontrakt med Åtvidabergs FF ytterligare en säsong. – Jag trivs i klubben, men ville inte ha ett längre kontrakt i nuläget, säger Proddan till tidnigen Folket.

Det är i en intervju med en av Eskilstunas lokaltidningar som Viktor Prodell berättar att han har för avsikt att stanna i Åtvidaberg ytterligare en säsong.
22-åringen har nämligen satt sin signatur på ett nytt kontrakt med den allsvenska klubben. Det nya avtalet gäller över 2011 och undertecknades innan Prodell nyligen reste hem för semester i Eskilstuna.
– Skönt att komma hem några dagar, det är alltid lika kul att träffa polarna i Eskilstuna, säger Triangelnprodukten Prodell som också deltagit i flera träningspass med sin förra klubb City.
I sin första allsvenska säsong någonsin har Viktor Prodell fått starta många matcher på topp för Åtvidaberg. Men hittills har det bara blivit ett enda mål, och det är anfallaren inte nöjd med.
– Det borde ha varit några fler. Får jobba vidare på att bli effektivare, säger han till Folket.
Fler nyheter om Cityspelare i exil: Simon Lundevall skadades och byttes ut i halvtid när Västerås SK föll med 0-3 mot Arameiska-Syrianska på nationaldagen. I samma match flyttades Eskilstunakillen och backen Marcus Danielson upp på topp inför den andra halveken och var med om en mäktig forcering - utan resultat.
– Det går inte att skapa fler fantastiskt klara lägen på 45 minuter, säger VSK:s tränare Kalle Granath till klubbens officiella hemsida.

Jimmie Larsson2010-06-08 12:55:00
Author

Fler artiklar om Eskilstuna City