Inför matchen mot Syrianska
Frisparksskytten Eldin Kozica, här i kamp med Robin Söder, IFK Göteborg

Inför matchen mot Syrianska

På söndag kväll kl.18.00 är det avspark på Södertälje Fotbollsarena. Följ match utvecklingen via livescore här eller på hemsidans första sida.


På söndagens eftermiddag spelar Väsby United borta mot Södertäljelaget Syrianska

- De är inte topptippade utan anledning, klart att det är ett bra lag. Men vi vet att vi har chansen att slå alla lag i den här serien, säger ass. sportchef Lukas Syberyjski.

Båda lagen kommer från uddamålssegrar i den senaste omgången. Syrianska slog Jönköping, medan Väsby betvingade Ljungskile på hemmaplan.
- Klart skönt att få vinna igen och vi gör det välförtjänt. Mot Syrianska FC blir det till att vi fortsätter tro på vårt spel och tar jobbet, säger Syberyjski.

Syrianska har blandat och gett ordentligt under seriens första hälft. Bra prestetationer har blandats med mer uppseendeväckande resultat, som matchen mot Sundsvall borta.
- Vad lag har gjort tidigare under säsongen är av mindre vikt, vi har respekt för motståndet men vår dagsform är god och vi går som alltid för tre poäng, konstaterar Syberyjski.

Väsby går in i matchen utan några nya skador eller avstängningar. 

Matchen spelas på Södertälje Arena den 4 juli med avsparkstid kl. 18 - följ match utvecklingen via livescore här eller på hemsidans första sida.

Roy RosenbackRoy Rosenback2010-07-04 10:23:04
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna