Väsby och Örgryte delade på poängen
Mange Eriksson återigen målskytt

Magnus Eriksson kvitterade Örgrytes ledning i 70 min.

Magnus Eriksson kvitterade Örgrytes ledning i den 70:e minuten med ett skruvat skott i bortre gaveln. Dessförinnan hade matchen böljat spelmässigt och båda lagen skapat chanser.
  - Det är skönt med en pinne. Med tanke på våra chanser i första halvlek så vill man ju ha tre poäng med sig, men sett till hela matchen känns det rättvist, kommenterar ass. sportchef Lukas Syberyjski.

Väsby startade bra och det nya forwardsparet Nabil Bahoui och Magnus Eriksson kombinerade väl med varann.
Redan i den 7:e minuten höll det samarbetet på att resultera när Elvis da Silva Santana var framme på ett inlägg från Bahoui, men fick inte träff på bollen.
  Örgryte oroade med Alex Perreiras vänsterfot på fasta situationer, i den 12:e minuten svepte han in en frispark som gick förbi alla och sånär in vid bortre stolpen.

Fredrik Holster var riktigt bra i första halvlek och under två minuter visade han prov på sin skicklighet. I den 14:e drog han på ett lågt distansskott som ställde till det för Peter Abrahamsson och minuten senare hittade han in på en djupledslöpande Daniel Gustavsson, duktig matchen igenom, som kallt chippade in 1-0.

Därefter följde en bra Väsbyperiod där både Bahoui och Eriksson hade bra lägen att utöka ledningen.
Örgryte var framme med en bra nick av Sebastian Johansson, men Kristoffer Björklund gjorde en bra ledning nere vid marken.

Men kvitteringen kom på ett långt dråpligare vis. En studsande bakåtpassning i 35:e minuten ställde Björklund och bollen studsade retfullt in i eget mål.
Gästerna fick energi av målet och i 41:a minuten fick Perreira två chanser på sig att nicka in bollen när han satte sin egen retur på till 1-2.

Hemmalaget samlade sig i paus och kunde resa sig.
Spelet jämnades ut men inga chanser skapades åt något håll förrän den 63:e när Bahoui och Eriksson hade en dubbelchans.

Forwardsparet fick utdelning i stället i den 70:e minuten.
I en omställning drev Bahoui upp bollen, spelade ut den till Eriksson till höger, som klev in och skruvade bollen i bortre krysset.
Efter det tog gästerna tag i matchen igen och skapade ett visst tryck mot hemmamålet. Närmast kom Pavel Zavadil med ett ribbskott från distans, men resultatet stod sig matchen ut.