Inför matchen mot Falkenberg
Jonatan Lundevall tillbaka efter avstängning

Inför matchen mot Falkenberg

Väsby United matchar tätt. Redan på onsdag är det dags för match och det är Falkenberg som står för motståndet.


  - Falkenberg har lyft sig jämfört med början av säsongen och börjar få betalt för sin extrema kontringsfotboll, säger ass. sportchef Lukas Syberyjski.

Det är två lag som är i poängbehov som möts på Falkenbergs IP på onsdagkvällen. Båda lagen tog förvisso poäng förra omgången då Falkenberg slog Jönköping i Småland och 

  Väsby kryssade mot Örgryte på hemmaplan.
- Vi är i behov av en trepoängare. Även om det är många poäng kvar att spela om så bör vi vinna de matcherna vi spelar bra i för att inte låta avståndet till lagen framför öka alltför dramatiskt, konstaterar Syberyjski. 

  Falkenberg har ett utpräglat sätt att spela på. Under tidigare säsonger har tränaren Thomas Askebrands sätt att spela varit vägvinnande, men i år har poängen uteblivit. 

  - De är giftiga i sina omställningar. Det går fort och de har många spelare med sig. Vi såg dem mot Hammarby och det är ett lag som börjar hitta tillbaka till sitt ordentligt, varnar Syberyjski och fortsätter. 
 
  - Samtidigt visade vi att vår insats mot Landskrona var en tillfällighet när vi mötte ÖIS och var riktigt bra i perioder. Vi har en bra stämning i truppen och har en stark tilltro till vårt spel. 

  I bortalaget är Mikael Wentzel och Jonatan Lundevall åter uttagningsbara igen efter varningsavstängningar.

Matchen spelas på Falkenbergs IP onsdag den 28 juli, med avsparkstid kl. 19.00


Roy RosenbackRoy Rosenback2010-07-27 21:20:28
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna