Inför matchen mot GIF Sundsvall
Får Landskrona förvärvet Alagie Sosseh mer speltid än senast?

Inför matchen mot GIF Sundsvall

Väsby United åker på måndag till Sundsvall och Norrporten Arena för att möta serietvåan GIF Sundsvall.


- Pressen ligger på dem. Det är de som ligger på Allsvensk plats och bör vinna. Vi kommer upp avslappnade, släpper ner axlarna och kör, då är vi som bäst, säger ass. sportchef Lukas Syberyjski.

Väsby spelade 1-1 mot Ängelholm senast och det var en poäng med mersmak. Väsby var närmare segern.
- Senast mot Ängelholm visade vi prov det hjärta som behöver komplettera den skicklighet vi har i laget. Kombinerar vi ihop de båda bitarna kommer vi att störa alla lag vi har kvar att möta. Vare sig det är hemma eller borta. Vi måste fortsätta ta jobbet och vara jobbigt aggresiva, betonar Syberyjski. 

Sundsvall har några oavgjorda resultat bakom sig och i laget finns Fredrik Holster som får träffa sina tidigare lagkamrater i förtid.
- Fredrik är en av seriens bästa spelare i sina stunder. Han är en av många spelare i Sundsvall som är ett hot, säger Syberyjski. 

Hemmamötet spelades på Skytteholms IP i våras och då vann gästande Sundsvall.
- Det är inte lätt att ta sex poäng av ett lag och förra året vann vi uppe i Sundsvall efter en riktigt bra insats. Vi vet att vi kan göra det igen, avslutar Syberyjski.

Matchen spelas måndag den 9 augusti, avspark kl. 19.00 på Norrporten Arena - följ utvecklingen på http://livescore.svenskfotboll.se/

Roy RosenbackRoy Rosenback2010-08-08 14:05:48
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna