Västra Frölunda-Sleipner 2-2

Lördagsmatchen nere i Göteborg mellan Västra Frölunda och IK Sleipner slutade oavgjort och publiken fick se hela fyra mål i en match där slutresultatet skrevs till 2-2.

IK Sleipner var i behov att tre poäng när man under lördagen åkte ner till Göteborg för match mot Västra Frölunda. En sista chans till att hänga på topplagen?

Det var också Sleipner som tog ledningen i matchen. Efter 30 minuters spel gör Esat Jashari 1-0 till gästerna. Ett resultat som står sig halvleken ut.

I andra halvlek vände Frölunda på matchen, efter att ha gjort två mål på mindre än tio minuter. En hemma ledning som stod sig enda fram till den 85:e minuten, då IFK lånet Andreas Haglund satte 2-2 inför dem 150 personerna som hade tagit sig till Ruddalen denna afton.

Sleipner lyckas inte få med sig dem där tre poängen som man egentligen skulle behövt. Nu är frågan, finns det någon som helst chans för Sleipner att nå en kvalplats med elva omgångar kvar att spela?