Inför matchen mot IFK Norrköping i kväll
Kan Eldin Kozica hålla rent i försvaret ikväll ---Foto: Bror Rosenback

Inför matchen mot IFK Norrköping i kväll

På onsdagskvällen möter Väsby serieledande IFK Norrköping på Idrottsparken.

 - Det är inget snack om att Norrköping är starka, de leder serien och har tagit flest poäng hittills. Därför är det också de som har något att bevisa. Vi åker dit utan någon press på våra axlar och det blir lättare än någonsin att släppa ner axlarna och köra, säger ass. sportchef Lukas Syberyjski.

Väsby åker till Idrottsparken för att möta ett Norrköping som är i topp av den tuffe Superettan efter drygt två tredjedelar av serien. Norrköping förlorade senast mot Jönköping Södra på bortaplan och är drabbade av avstängningar på Shpetim Hasani och Andreas Hwass. Dessutom rapporteras de om skador i lägret också. 

 - Det är kvalitéspelare som försvinner, men i ett lag och en trupp som Norrköpings finns det bra spelare även bakom de skadade och avstängda. 
 - Därför påverkas inte vi av just det i vårt sätt att attackera matchen. Vi har en matchplan och med den tror vi att vi kan störa Norrköping vilket lag de än ställer upp med,
menar Syberyjski. 

I Väsby har det varit lite förkylningar i omlopp, men inga spelare är avstängda.
- Det har sett piggt ut på träningarna och vi är ruskigt revanschsugna efter den förra insatsen, säger Syberyjski.

Matchen spelas på Nya Idrottsparken kl. 19.00 onsdagen den 18:e augusti.
Matchsändningen visas via CSports.se och kan köpas via följande länk - http://www.csports.se/player.aspx?group=54&class=1

Roy RosenbackRoy Rosenback2010-08-18 11:46:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna