Inför matchen mot Hammarby
Matchens profil i kväll är Jonatan Lundevall

Inför matchen mot Hammarby

På måndagkvällen är det äntligen dags för Väsby att spela match igen efter ett två veckor långt landslagsuppehåll.


- Vi har haft ett bra driv på träningarna och suget efter match är stort. Att det är hemmamatch mot Hammarby ger också det extra energi, säger ass. sportchef Lukas Syberyjski inför matchen.

Gästerna på Vilundavallen i omgång 25 av Superettan är Hammarby IF. Efter en stormig period med avhopp av både styrelsemedlemmar och huvudtränare kommer södergänget som ligger i mitten av den jämna tabellen.
- De hade högre förväntningar på sig själva än så inför säsongen, men rent teoretiskt har de fortfarande kvalplatsen inom räckhåll och kommer säkert att spela därefter, menar Syberyjski och fortsätter. 

- För oss gäller det att vi gör det vi är bra på, är aggresiva och kompromisslösa. Det blir inte svårt att tända till, äntligen kommer det vara lite publik på läktarna på Vilundavallen. Och det ger oss inte mindre tändvätska när motståndarspelare likställer oss med ett division tre-lag. 

I hemmalaget är Elvis da Silva Santana avstängd i övrigt är alla redo för nittio minuters spel, även Alagie Sosseh som är tillbaka från landslagsspel med Gambia.

Matchen spelas på Vilundavallen måndag den 13 september, med avspark kl. 18.30
Information om biljetter hittas under fliket Biljetter på officiella hemsidan.

Roy RosenbackRoy Rosenback2010-09-13 08:54:29
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna