38. Säsongspremiär

38. Säsongspremiär

Ett spretigt men charmigt premiäravsnitt när veckans panel tar sig an de stora och de små värvningarna som tagits in till Superettan 2024.

Superettanpodden är tillbaka med säsongens första avsnitt. I år är vi väldigt glada över att kunna berätta att vi numera gör den här podden tillsammans med SvenskaFans. Säsongen 2024 skruvar vi upp det mesta och tar oss från våra köksbord till en studio. Ni kommer framöver att kunna både se och lyssna på våran podd så håll utkik i våra sociala kanaler för det senaste kring Superettanpodden. Vad som också blir nytt inför denna säsongen är att vi välkomnar en hel del nya namn till panelen och ni kan förvänta er nya röster i mer eller mindre varje avsnitt.

Först ut, tillsammans med Harry och Lennart är en nygammal röst när Olof Möller tar plats och ger oss en utförlig och trevlig lägesrapport från Helsingborgs IF. I veckans avsnitt går vi också igenom en hel drös värvningar och till sist presenterar vi vår lista där vi rankat de tio hittils bästa värvningarna till Superettan 2024.

» Klicka här för att lyssna

Spotify

Podcaster

 

Harry Maghder2024-02-22 15:04:00
Author

Fler artiklar om Superettanpodden