4 dagar kvar: Honom skulle vi väl kunna tänka oss
Skulle du vara gladare i MFF, Muamer?

4 dagar kvar: Honom skulle vi väl kunna tänka oss

Om MFF ser sig tvunget att värva från Allsvenskan, vem skulle då vara lämpligast? Himmelrikets redaktion roar sig med den hypotetiska leken "Honom ska vi ha".

John Börén
Häckens Daleho Irandust.
 
Marcus Malmberg
Nu valde ju Johan Larsson att vända tillbaka till Elfsborg men det är annars en spelare jag gärna sett i MFF.
 
Pontus Kroon
Jag tycker nog att vi saknar en renodlad målskytt så Paulinho i Hammarby hade varit intressant. Han gör många mål varje säsong.
 
Calle Warfvinge
Muamer Tankovic.

 
Charlotte Persson
Tråkigt svar men jag vet ärligt talat inte? Kan man säga Henok Goitom? Det är ju inte rimligt men om det var det så är han den spelare som bäst skulle kunna ersätta Mackans inställning och rutin, något vi kommer att sakna i år.
 
Mathias Gerlach
Alexander Fransson
i IFK Norrköping.
 
Fredrik Hed
Skulle värva Emir Kujovic från Djurgården. Stor, stark och tung framåt, dokumenterat vass målskytt, lite som Kiese var när han kom till oss 2014. 
 
Magnus Johansson
En ung spelare som vi kan förädla eller en färdig spelare som går rakt in i vår elva? Det får blir det sistnämnda, eftersom vi knappt har plats i A-elvan för våra egna talanger. Så jag väljer Muamer Tankovic i Hammarby. Men samtidigt, vem skulle han peta?
 
Henrik Zackrisson
Här kan man ju tänka på lite olika sätt. Men jag gör det enkelt för mig, struntar i vad truppen eventuellt saknar och pekar på några jag tycker är bäst. Jag gillar Christoffer Nyman som spelartyp, och Muamer Tankovic är ett annat val – han är några år yngre, och målskyttar får man aldrig nog av.
 
Ulf Nilsson
Tankovic.
Han har offensiva nycklar som är intressanta och hade kunnat avlasta våra "rena" anfallare.
 
Peter Lind
Viktigaste spelaren
hos vår största konkurrent. Behöver vi inte honom så sätter vi honom bara på bänken. Vem det är? ingen aning.
 
Calle Angerborn
Zlatan Ibrahimo...nä, skoja bara. Det smärtar, men - Sebastian Larsson. Oerhört bollskicklig, multifunktionell och lite av en dåre på planen. Så gott som komplett på allsvensk nivå.
 
Åsa Flykt
Jag skulle vara världshistoriens sämsta sportchef eftersom jag bara följer och bryr mig om MFF och har minimalt intresse för våra motståndare och deras spelare. Så, precis som i mitt supporterskap skulle jag låta känslorna styra även som sportchef och värva hem Thern-pågen så att han skulle få repa sig och komma tillbaks i gammalt gott slag himma i Malmö.
 
Fredy Espitia
Nu svär jag i kyrkan men Seb Larsson. Han är ingen ungdom längre men han håller ändå svensk landslagsklass. En spelare man hatar att möta men älskar att ha i sitt lag. Och som är rätt vass på fasta...
 
Kalle Dahlberg
Då väljer jag nog Bojanic (Hammarby) även om jag inte tror att han skulle fixa att spela på gräs.

Himmelriket2020-06-11 08:00:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?