5 dagar kvar: Han synar gult mest

5 dagar kvar: Han synar gult mest

Med bara fem dagar kvar till MFF:s premiär fortsätter Himmelriketredaktionens nedräkning med att sia om vem som drar på sig domarens missnöje flest gånger.

Peter Lind
AC har ju visat under försäsongen att takterna sitter i så jag röstar på vår eldige dansk.

Marcus Malmberg
Jag hoppas att jag har fel men svårt att se hur det skulle bli någon annan än AC.

Fredy Espitia
AC har ett väldigt rivigt spel och ett hett temperament. Räcker det för att vinna busligan? Det tror jag.

Fredrik Hed
Tyvärr AC.

Magnus Johansson
Årets buse? Förra året var det dubbelt danskt i topp, med Anders Christiansen som etta före Lasse Nielsen. Tror det blir samma ordning i år, med Ola Toivonen som en stark bubblare.

Åsa Flykt
Eftersom jag hoppas att AC, som den kapten han är, skärper till sig vad gäller de fåniga, onödiga tjurighetsvarningarna så vill jag ju säga nån annan. Tänker att Rakip nog får spela en del och han är också rätt "bra" på att dra på sig varningar så jag gissar på honom

Pontus Kroon
Tyvärr känns det som att AC har svårt att tygla sig även i år och samtidigt lär motståndarna utnyttja det och provocera honom så mycket som möjligt, vilket nog gör vår kapten till en liten kortmagnet.

Charlotte Persson
Toivonen.

Calle Angerborn
Anders Christiansen verkar inte ha kommit alls långt i sitt anger management-program så det lär säkerligen bli han. 
 
Henrik Zackrisson
Svårare än nånsin. Vill tro att Anders Christiansen kommer att tygla sitt humör bättre i år. Känns inte som att någon av ytterbackarna drar på sig särskilt många kort. Och i mittförsvaret är bara Anel, som troligtvis lämnar i sommar, given. Så de andra mittbackskandidaterna kanske inte gör tillräckligt många matcher för att hinna syna gult tillräckligt mycket? Men jag gör antagandet att Franz Brorsson kommer att få spela en hel del, och därmed blir han också mest varnad.

Ulf Nilsson
Anders Christiansen. Har ju dels visat att han har svårt att hantera motståndets fulheter och sen är han ju inte direkt speciellt snäll från början. Det blir en del kort.

John Börén
Brukar alltid svara med namnet på den äldste i backlinjen, men i år tror jag dessvärre på Anders Christiansen. 

Kalle Dahlberg
Anders Christiansen.

Magnus Johansson2021-04-05 10:00:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?