5 snabba MFF - Hammarby: En avslagen besvikelse
Ljumskarna höll inte för Sören.

5 snabba MFF - Hammarby: En avslagen besvikelse

Ett upphaussat toppmöte mellan MFF och Bajen blev till slut en ganska avslagen och ointressant tillställning. 

0-0 x 3
Vi har mött Hammarby tre gånger den här säsongen; i cupfinalen och två gånger i allsvenskan. Alla har slutat 0-0 efter 90 minuter. 

Tempot
Efter ett nästan två veckor långt uppehåll borde vi fått se två sprudlande lag med spelsugna lirare. Fick vi det? Nej. Spelarna såg trötta och sega ut vilket ledde till ett ganska…

Avslaget toppmöte
Fullsatt, två jämna lag, regnigt, fuktigt, höst - flera härliga förutsättningar för en riktig stormatch mellan två topplag. Men matchen lyfte aldrig riktigt. Det blev mer av ett ställningskrig mellan lagen. Där faktiskt Hammarby var lite starkare. Men Malmö lyfte sig sista 15. Och slutet blev stundtals lite spännande. Men på det hela taget var det en ganska bedrövlig insats. 

Ljumskar
Tredje matchen för Sören Rieks efter lång skadefrånvaro. Efter 16 minuter smällde det till igen i ljumsken. En hårt lindad Rieks gick av och ersattes av Hugo Larsson. Kanske börjar 35-årige Rieks sjunga på sista versen. Tyvärr…

Lasse Nielsen
Lasse har varvat bra med mindre bra insatser den här säsongen. Men idag var han precis så stabil som en mittback ska vara. 
 

Fredrik Hedfredrik.hed@gmail.comTwitter: @fredrikhed2022-10-01 17:05:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?