Säsongsavslutning på hemmaplan
Grattis till Nahir Oyal och alla andra bröder i Syrianska FC som tagit klivet upp till Allsvenskan !!! Nahir Oyal här Valsta tröjan mot HTFF under säsogen.

Säsongsavslutning på hemmaplan

Valsta Syrianska IK tar emot Örebro laget BK Forward som är i stort poängbehov för att klara sig kvar i Norrettan.

Söndagens gäster är BK Forward från Örebro, en klubb som fostrat många storspelare genom åren, bl.a. Agbar Barsom – Hasse Borg samt Jiloan Hamad, Jimmy Durmaz och målvakten Dejan Garaca, som är storspelare i Malmö FF.

Senaste hemmamatchen på Trängens IP blev ödesdiger då gästande Carlstad United gjorde två snabba mål i början och vann med 1-2 vilket är orsaken till dagens prekära situation som nästsista lag i tabellen.

Tränaren Thomas Bengtsson har en trupp där framför allt tre spelare utmärker sej, 29 årige Herish Kuhi med en bakgrund i bl.a. Örebro SK har gjort 10 mål, tätt följd av Chriss Henriksson med 9 mål.
Tredje harpunen är 24 årige Robin Ingvarsson också han med 9 gjorda mål.

För att Forward skall hänga kvar i Norrettan fordras att flera resultat går deras väg, så räkna med att gamla anrika BK Forward bildad 1934 kommer att göra allt i söndagens match för att slippa bli degraderad till div-2.
Förra säsongen degraderades ju det andra Örebrolaget Karlslunds IF ner i div-2

Valsta Syrianska IK då ?

Det blev förlust senast borta på Swedbank Park i Västerås mot Syrianska Kerburan med 3-2, ett resultat som ass. tränaren Peter Johansson inte var riktigt nöjd med.
- Tyvärr bjuder vi på ett mål, vi skapar en hel del farligheter på slutet efter Serkan Cigels 3-2 reducering i 84 min.
- Både Sunday Abohwo och 0-1 målskytten Aldin Dibranin hade chanser till en kvittering, men det ville sej inte.

Efter kalabaliken hemma med strul och utvisningar i Umeå matchen så var Syrianderbyt en lugn historia.
En av de mest upphetsande situationerna var när Valstas Serkan Cigel gjorde ner förre Valsta spelaren Dragomir Draganov utan åtgärd från domaren, något som den gode ”Drago” inte gillade.

Säsongen har ju bjudit på både glädje och besvikelse för allihopa, nu hoppas vi göra en bra avslutning i årets sista match.
Ett stor tack till alla er i publiken som upplevt både lycka och förtvivlan under säsongen i både solsken och bitande kyla blandad med isande vindar.

Kl. 15.00 på söndag blåser domaren Andreas Swahn till spel!
Välkomna!

Roy Rosenback2010-10-23 19:47:16
Author

Fler artiklar om Valsta Syrianska