AFC besegrade seriekollegan Syrianska FC
Luca Gerbino Polo gjorde mål i matchen

Senaste tisdag möttes Syrianska FC och AFC United i en träningsmatch på Södertälje Fotbollsarena. Resultat: Syrianska FC - AFC United 0 - 2

Ett spelmässigt övertag var det i första halvlek för hemmalaget SFC. Syrianskas ledare Can Melkemichel tyckte att det var hemmalagets bästa halvlek denna säsong. Det vill inte säga litet då SFC öst in mål i träningsmatcherna.
AFC ledaren Umut Koc höll med om att SFC var det spelförande laget, men att AFC försvarade sig på ett perfekt sätt, bl.a. genom storspel av målvakten Joshua Wicks.
Effektiviteten var det heller inget fel på. Luca Gerbino Polo gjorde ett av målen och det andra gjorde en av provspelarna.
Ett bra genrep, höll tätt bakåt och två mål framåt av AFC som startar säsongen inkommande söndag 22 feb kl 14.00. Första matchen i Svenska Cupen är det som gäller hemma på Skytteholms IP mot seriekollegan Brommapojkarna, som spelade i allsvenskan förra säsongen.