AFC Eskilstuna - Landskrona
1 - 0

AFC Eskilstuna spelar i Superettan 2022!
Bild: Edwin Lekander

Tack vare en 1-0 vinst hemma mot Landskrona i den sista omgången spelar AFC i Superettan 2022.

Årets Superettan är avverkad. AFC hamnar på plats nummer 9, samma som förra året, men med 3 poäng bättre. Matchen mot Landskrona var inte den mest spännande på säsongen men man gjorde jobbet. Ashley Coffey satte matchens ända mål i minut 13, med ett snyggt avslut ned i hörnet. Assist Götesson. Alsanati hade även en straff i ribban som dömdes inte hade gått över linjen, trots att man kunde se på reprisbilderna att bollen var över linjen.

Vad kommer härnäst?
Det finns fortfarande lite fotboll att se, kvalfotboll, spännande! GAIS ställer sig mot Dalkurd, och Akropolis mot Skövde i nedflyttningskvalet, medan Helsingborg tar sig an någon av Degerfors, Halmstad eller Sirius. Efter det tar klubbarna ledighet innan träningsmatcherna drar igång igen vid Februari. Mellan den tiden öppnas det så kittlande transferfönstret. På AFC sidan på SvenskaFans kommer jag jobba intensivt under perioden utan matcher, med intervjuer och spelarpresentationer.

Tillslut vill jag tacka er alla för detta fantastiska år, vi hörs igen!