AFC skriver kontrakt med Efdon Mahari

AFC skriver kontrakt med Efdon Mahari

Den unga mittfältaren har skrivit på för 3 år med AFC Eskilstuna.

En av de största talangerna i AFC's ungdomslag har försäkrat sin framtid i klubben genom att skriva på ett 3 års kontrakt. Mahari har spenderat flera år i klubben och har nu valt att fortsätta den resan. När jag frågade 15-åringen hur det kändes och lite hur han är som spelare svarade han så här: "Det känns jättebra att skriva på, jag är en mittfältare som gillar att ha mycket boll, brukar oftast spela som en defensiv mittfältare". 

AFC's akademichef Melke Alan sa såhär till AFC's hemsida: "Som Akademichef glädjer det mig att vi lyckats få fram flera riktigt duktiga spelare från vårt 2006 lag där Efdon har fostrats. Vårt 2006-lag är det första laget som AFC startade under 16 års ålder. Laget har utvecklat flera duktiga spelare som klivit upp i verksamheten på olika nivåer samt att vi har haft ledare som tagit steg i sina karriärer som Martin Strandberg, Calle Hermansson samt Robert Åstedt. Robert som idag är assisterande i A-laget. Med detta vill jag säga att akademin utvecklas hela tiden på alla nivåer och mitt uppdrag är att det ska fortsätta i denna riktning". 

Med detta visar klubben att man fokuserar väldigt mycket på att fostra egna talanger, något som AFC länge har tyckt varit viktigt. 

Jag vill önska Efdon ett stort lycka till i sin framtid med AFC Eskilstuna

Isac Vestholmisac.w@live.seTwitter: Isacvestholm2021-08-06 14:53:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna