AFC vände och vann mot Syrianska FC
#58 Othman El Kabir tvåmålsskytt mot SFC

Lördagens träningsmatch mot Superettan laget Syrianska FC från Södertälje slutade med seger för AFC United med siffrorna 2 - 3 (1-1)

Matchen på Södertälje Fotbollsarena började med att AFCt tog ledningen med 1-0 på straffspark genom Othman El Kabir
som återigen precis som mot Dalkurd FF förra helgen gjorde en kanonmatch. Innan halvleken var över hade SFC kvitterat
till 1 - 1
Andra halvlek började med en straffmiss av SFC, men man kom igen och tog ledningen med 2 - 1. Repliken kom dock snabbt från AFC då
Mohamed Buya Turay per omgående kvitterade till 2 - 2 .

Avgörandet kom då Othman El Kabir (vem annars) gjorde bort Syrianska försvaret och mycket snyggt gjorde 2-3.
Ett mål som skulle visa sig bli segermålet.
Duktiga i AFC förutom Othman El Kabir var Filip Rogic och nyförvärvet från IFK Värnamo Carlos Gaete Moggia på mittfältet.
Dömde gjorde Björn Särnbrink inför drygt 200 åskådare.