Äkta hattrick av Othman El Kabir
Hattrick skytten Othman El Kabir

Söndagens bortamatch mot IFK Värnamo på Finnvedsvallen slutade med en knapp seger med 2-3 sedan AFC haft ledningen med 0-3 i halvlek

Matchen startade tillknäppt i början och inte förrän i 9:e min kom första farligheten. AFC:s
Linus Smedjegården fälls i straffområdet och domaren pekar på straffpunkten.

Fram kliver Othman El Kabir och sätter obevekligt bollen i mål. 0-1 på tavlan.
Efter målet hade AFC svårt att skapa några målchanser fram till 38:e min då Chidi Omeje hittar Othman El Kabir som gör 0-2 för AFC.

Da Capo 3 min senare då Chidi Omeje återigen hittar Othman El Kabir som nickar in 0-3 efter 41 min spel. Ett riktigt äkta hattrick av Othman. Ett ruggigt effektivt AFC som hade tre avslut på mål och samtliga i mål!!
Andra halvlek hade hunnit fram till 55:e min då Rabi Elia drog på sig sitt andra gula kort och AFC fick fortsättamed 9 utespelare. Bedrövligt med alla dessa gula och röda kort i parti och minut.

Trots en spelare kort var det AFC genom Omar Eddahri & Chidi Omeje som skapade avsluten fram till 77 min då hemmalaget reducerade till 1-3
Inte nog med det, en straff för IFK Värnamo i 88 min betydde 2-3 och två nya varningar för AFC. Man lyckades dock hålla undan och vinna med 2-3 till slut.
Grattis till segern, alla dessa gula och röda kort förtar dock en del av glädjen.